Karma mokra Almo Nature HFC Natural to wyśmienite i bardzo wyselekcjonowane składniki zamknięte w małej puszcze. Wszystkie produkty są gotowane w bulionie.
Logo HFC oznacza gwarancję najwyższej jakości składników i to, że produkty pierwotnie nadają się do spożycia przez ludzi.
Ryby oceaniczne:
Skład: makrela 45%, biała ryba 30%, bulion rybny 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 19%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze 1%, popiół surowy 1%, wilgotność 78%.
Filet z kurczaka:
Skład: filet z kurczaka 75%, bulion z kurczaka 24%, ryż 1%
Składniki analityczne: białko surowe 16%, włókno surowe 0,1%, zawartość tłuszczu 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Udko z kurczaka:
Skład: udko kurczaka 75%, bulion z kurczaka 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 17%, włókno surowe 0,1%, zawartość tłuszczu 4%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Tuńczyk, kalmary:
Skład: tuńczyk 70%, bulion z ryby 24%, kalmary 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, Oleje i tłuszcze surowe 0,3%, popiół surowy 1%, wilgotność 79%
Tuńczyk atlantycki:
Skład: tuńczyk atlantycki 75%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Pierś z kurczaka:
Skład: pierś kurczaka 75%, bulion z kurczaka 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 15%, włókno surowe 0,5%, zawartość tłuszczu 0,5%, popiół surowy 2%, wilgotność 82%.
Tuńczyk, krewetki:
Skład: tuńczyk 55%, bulion z ryby 24%, krewetki 20%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 19%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Kurczak, krewetki:
Skład: kurczak 55%, bulion z kurczaka 24%, krewetki 20%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 20%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Kurczak, tuńczyk:
Skład: kurczak 48%, tuńczyk 27%, bulion z kurczaka 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 17%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,2%, popiół surowy 1%, wilgotność 79%.
Owoce morza:
Skład: biała ryba 45%, bulion z ryby 24%, małże 14%, mątwa 9%, krewetki 7%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 15%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 82%.
Makrela:
Skład: makrela 75%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze 1%, popiół surowy 1%, wilgotność 78%.
Łosoś:
Skład: łosoś 75%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 19%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe1%, popiół surowy 1%, wilgotność 78%.
Łosoś, kurczak:
Skład: łosoś 37,5%, kurczak 37,5%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 2%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Tuńczyk pacyficzny:
Skład: tuńczyk pacyficzny 75%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Łosoś, marchewka:
Skład: łosoś 70%, bulion z ryby 24%, marchew 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 19%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 1%, popiół surowy 1%, wilgotność 78%.
Tuńczyk, kukurydza:
Skład: tuńczyk 70%, bulion z ryby 24%, kukurydza 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 16%, włókno surowe 0,3%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 80%.
Kurczak, dynia:
Skład: kurczak 70%, bulion z kurczaka 24%, dynia 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 16%, włókno surowe 0,3%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 81%
Pstrąg, tuńczyk:
Skład: pstrąg 37,5%, tuńczyk 37,5%, bulion z ryby 24%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 16%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 3%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Tuńczyk, małże:
Skład: tuńczyk 70%, bulion z ryby 24%, małże 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 18%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 79%.
Kurczak, ser:
Skład: kurczak 70%, bulion z kurczaka 24%, ser 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 19%, włókno surowe 0,1%, zawartość tłuszczu 1,5%, popiół surowy 2%, wilgotność 76%.
Tuńczyk, młode sardynki:
Skład: tuńczyk 70%, bulion z ryby 24%, młode sardynki (Encrasicholina heteroloba) 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 20%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 0,5%, popiół surowy 1%, wilgotność 77%.
Kurczak, wątróbka:
Skład: kurczak 70%, bulion z kurczaka 24%, wątróbka 5%, ryż 1%.
Składniki analityczne: białko surowe 14%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe 1%, popiół surowy 1%, wilgotność 81%.
Wołowina:
Skład: wołowina 55%, bulion, ryż 3%
Składniki analityczne: białko surowe 12,9%, włókno surowe 0,2%, oleje i tłuszcze surowe 9,8%, popiół surowy 0,5%, wilgotność 74%.
Cielęcina:
Skład: cielęcina 75%, woda z gotowania, ryż 3%
Składniki analityczne: białko surowe 14%, włókno surowe 0,1%, oleje i tłuszcze surowe12%, popiół surowy 0,75%, wilgotność 75,2%.