Wołowina z wątróbką i warzywami
Skład:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego co najmniej 33% (5% wołowina, 5% wątróbka), zboża, warzywa (5% marchewki z groszkiem), ekstrakty białka roślinnego, minerały, pochodne warzyw (0,2% inulina), węglowodany.
Jagnięcina z wołowiną i kurczakiem
Skład:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego co najmniej 33% (5% jagnięcina, 5% wołowina, 5% kurczak), zboża, ekstrakty białka roślinnego, minerały, pochodne warzyw (0,2% inulina), węglowodany.
Indyk z kurczakiem
Skład:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego co najmniej 33% (5% indyk, 5% kurczak), zboża, 5% makaron, ekstrakty białka roślinnego, minerały, pochodne warzyw (0,2% inulina), węglowodany.