Hill's Science Plan Puppy Medium Lamb & Rice z jagnięciną
Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Jagnięcina i Ryż została opracowana, aby wspomagać silną odporność i prawidłowe trawienie.
Z klinicznie sprawdzonymi przeciwutleniaczami oraz optymalną zawartością kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6.
Najważniejsze korzyści
- Wysokiej jakości jagnięcina zapewnia łagodne, zdrowe trawienie
- Zwiększona zawartość kwasów omega-3 i omega-6 zapewnia zdrową skórę i sierść
- Przeciwutleniacze, których działanie potwierdzono w badaniach klinicznych wspomagają układ immunologiczne
- Przygotowana z wysokiej jakości składników zapewniających doskonały smak
- 100% gwarancji
Składniki:
- Jagnięcina i Ryż (minimum jagnięciny35 %; minimum ryżu 4 %)
- Śruta kukurydziana
- mączka jagnięca,
- tłuszcz zwierzęcy
- kukurydziana mączka glutenowa
- mączka sojowa
- śruta ryżowa
- podroby
- suszone wytłoki buraczane
- olej rybi
- siemię lniane
- sól
- chlorek potasu
- fosforan dwuwapniowy
- fosforan dwusodowy
- tauryna
- L-tryptofan
- witaminy i pierwiastki śladowe
Analiza składu:
Karma gotowa | Sucha masa | na 100 kcal EM | |
---|---|---|---|
Beta-karoten | 1.5 mg/kg | 1.62 mg/kg | 0.04 mg |
Białko | 27.6 % | 29.81 % | 7.17 g |
Fosfor | 1.05 % | 1.13 % | 272.73 mg |
Kwasy tłuszczowe omega-3 | 1.01 % | 1.09 % | 262.34 mg |
Kwasy tłuszczowe omega-6 | 2.72 % | 2.94 % | 706.49 mg |
Magnez | 0.12 % | 0.13 % | 31.17 mg |
Potas | 0.71 % | 0.77 % | 184.42 mg |
Sód | 0.49 % | 0.53 % | 127.27 mg |
Tauryna | 913 mg/kg | 985.96 mg/kg | 23.71 mg |
Tłuszcz | 19 % | 20.52 % | 4.94 g |
Wapń | 1.42 % | 1.53 % | 368.83 mg |
Węglowodany (NFE) | 36.4 % | 39.31 % | 9.45 g |
Wilgotność | 7.4 % | 1.92 g | |
Witamina A10 | 9836 IU/kg | 10622 IU/kg | 255.48 IU |
Witamina C10 | 70 mg/kg | 75.59 mg/kg | 1.82 mg |
Witamina D10 | 746 IU/kg | 805.62 IU/kg | 19.38 IU |
Witamina E10 | 600 mg/kg | 647.95 mg/kg | 15.58 mg |
Włókno (surowe) | 2.2 % | 2.38 % | 571.43 mg |
Karma gotowa | Sucha masa | |
---|---|---|
kcal/100g | 385 | 416 |
kJ/100g | 1611 | 1741 |
Docelowe pH moczu | 6.8 - 7.2 |