Naturalne mokre karmy w delikatnej galaretce, bez konserwantów, sztucznych barwników ani dodatków smakowych. Wysoka zawartość mięsa lub ryb. Dostępne w postaci puszek 156g.
Tuńczyk
SKŁAD: tuńczyk 50%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 15.69%, zawartość tłuszczu 0.37%, popiół surowy 0.82%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 81.84%.
Tuńczyk z kurczakiem
SKŁAD: tuńczyk 44.3%, płatki kurczaka 5.7%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10.68%, zawartość tłuszczu 0.29%, popiół surowy 0.66%, włókno surowe 0.02%, wilgotność 85.86%.
Tuńczyk z mł. sardynkami
SKŁAD: tuńczyk 44.3%, mł. sardynki (encrasicholina heteroloba) 5.7%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 13.85%, zawartość tłuszczu 0.39%, popiół surowy 1.53%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 81.88%.
Tuńczyk z makrelą
SKŁAD: tuńczyk 45.5%, makrela 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.04%, zawartość tłuszczu 0.49%, popiół surowy 1.08%, włókno surowe 0.005%, wilgotność 83.26%.
Tuńczyk z doradą
SKŁAD: tuńczyk 45.5%, dorada 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 13.96%, zawartość tłuszczu 0.34%, popiół surowy 0.99%, włókno surowe 0.008%, wilgotność 82.36%.
Tuńczyk z małżami
SKŁAD: tuńczyk 44.7%, małże 5.7%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.85%, zawartość tłuszczu 0.87%, popiół surowy 1.04%, włókno surowe 0.16%, wilgotność 82.40%.
Kurczak
SKŁAD: filet z kurczaka 50%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.67%, zawartość tłuszczu 0.47%, popiół surowy 0.78%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 83.16%.
Kurczak z serem
SKŁAD: kurczak 45.5%, ser 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 13.38%, zawartość tłuszczu 1.46%, popiół surowy 0.93%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 82.93%.
kurczak z szynką
SKŁAD: kurczak 45.5%, szynka z kurczaka 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 11.24%, zawartość tłuszczu 1.27%, popiół surowy 0.85%, włókno surowe 0.02%, wilgotność 85.48%.
Kurczak z krewetkami
SKŁAD: kurczak 45.5%, krewetki 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 15.01%, zawartość tłuszczu 0.68%, popiół surowy 0.93%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 81.61%.
Kurczak z łososiem
SKŁAD: kurczak 45.5%, łosoś 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.38%, zawartość tłuszczu 0.9%, popiół surowy 0.8%, włókno surowe 0.004%, wilgotność 83.30%.
Kurczak z wołowiną
SKŁAD: kurczak 45.5%, wołowina 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 12.36%, zawartość tłuszczu 0.5%, popiół surowy 0.8%, włókno surowe 0.004%, wilgotność 82.99%.
Kurczak z ananasem
SKŁAD: kurczak 44,7%, ananas 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 14,47%, zawartość tłuszczu 0,43%, popiół surowy 0,86%, włókna surowe 0,08%, wilgotność 83,72%.
Kurczak z kaczką
SKŁAD: kurczak 44,7%, kaczka 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 14,6%, zawartość tłuszczu 0,44%, popiół surowy 0,87%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 82,22%.
Kurczak ze szpinakiem
SKŁAD: kurczak 44,7%, szpinak 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 11,93%, zawartość tłuszczu 0,33%, popiół surowy 0,86%, włókna surowe 0,02%, wilgotność 82,85%.
Tuńczyk z mango
SKŁAD: tuńczyk 44,7%, mango 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 13,56%, zawartość tłuszczu 0,06%, popiół surowy 1,24%, włókna surowe 0,2%, wilgotność 82,9%.
Tuńczyk z sardynką
SKŁAD: tuńczyk 44,7%, sardynka 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 12,72%, zawartość tłuszczu 0,79%, popiół surowy 0,98%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 82,86%.
Tuńczyk z kalmarami
SKŁAD: tuńczyk 44,7%, kalmary 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 13,08%, zawartość tłuszczu 0,06%, popiół surowy 1,31%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 82,34%.
Tuńczyk z aloesem
SKŁAD: tuńczyk 44,7%, aloes 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 13,44%, zawartość tłuszczu 0,05%, popiół surowy 1,23%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 84,18%.
Tuńczyk z marchwią
SKŁAD: tuńczyk 44,7%, marchew 4,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 12,04%, zawartość tłuszczu 0,02%, popiół surowy 1,62%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 82,79%.
Makrela
SKŁAD: makrela 49%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 12,17%, zawartość tłuszczu 1,58%, popiół surowy 1,01%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 83,04%.
Sardynki
SKŁAD: sardynki 59%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 10,66%, zawartość tłuszczu 0,72%, popiół surowy 1,45%, włókna surowe 0,01%, wilgotność 78,15%.