Naturalne mokre karmy w delikatnej galaretce, bez konserwantów, sztucznych barwników ani dodatków smakowych. Wysoka zawartość mięsa lub ryb. Dostępne w postaci praktycznych saszetek.
Tuńczyk
SKŁAD: tuńczyk 50%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 15.69%, zawartość tłuszczu 0.37%, popiół surowy 0.82%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 81.84%.
Tuńczyk z krewetkami
SKŁAD: tuńczyk 45.5%, krewetki 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 16.58%, zawartość tłuszczu 0.32%, popiół surowy 0.87%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 82.52%.
Tuńczyk z małżami
SKŁAD: tuńczyk 44.7%, małże 5.7%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.85%, zawartość tłuszczu 0.87%, popiół surowy 1.04%, włókno surowe 0.16%, wilgotność 82.40%.
Kurczak
SKŁAD: filet z kurczaka 50%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14.67%, zawartość tłuszczu 0.47%, popiół surowy 0.78%, włókno surowe 0.01%, wilgotność 83.16%.
kurczak z szynką
SKŁAD: kurczak 45.5%, szynka z kurczaka 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 11.24%, zawartość tłuszczu 1.27%, popiół surowy 0.85%, włókno surowe 0.02%, wilgotność 85.48%.
Kurczak z wołowiną
SKŁAD: kurczak 45.5%, wołowina 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 12.36%, zawartość tłuszczu 0.5%, popiół surowy 0.8%, włókno surowe 0.004%, wilgotność 82.99%.
Kurczak z jabłkiem
SKŁAD: kurczak 45.5%, jabłko 4.5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 13%, zawartość tłuszczu 0.4%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 84%.
Kurczak z komosą ryżową
SKŁAD: kurczak 45.3%, komosa ryżowa (quinoa) 4.2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 11%, zawartość tłuszczu 0,4%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 82%.
Kurczak z tuńczykiem
SKŁAD: kurczak 45.3%, tuńczyk 4.2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14%, zawartość tłuszczu 0,4%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 82%.
Kurczak z warzywami
SKŁAD: kurczak 45%, marchew 1,4%, kukurydza 1,3%, groszek 1,3%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14%, zawartość tłuszczu 0,3%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 84%.
Łosoś
SKŁAD: łosoś 49,5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 11%, zawartość tłuszczu 1%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 83%.
Tuńczyk z algami
SKŁAD: tuńczyk 45,3%, algi 4,2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 13%, zawartość tłuszczu 0,1%, popiół surowy 2%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 83%.
Tuńczyk z kalmarami
SKŁAD: tuńczyk 45,3%, kalmary 4,2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14%, zawartość tłuszczu 0,1%, popiół surowy 2%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 83%.
Tuńczyk z doradą
SKŁAD: tuńczyk 45,3%, dorada 4,2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14%, zawartość tłuszczu 0,1%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 82%.
Tuńczyk z łososiem
SKŁAD: tuńczyk 45,3%, łosoś 4,2%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 14%, zawartość tłuszczu 0,2%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 83%.
Sardynki
SKŁAD: sardynki 49,5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10%, zawartość tłuszczu 1%, popiół surowy 2%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 86%.
Makrela
SKŁAD: makrela 49,5%, ryż 1%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10%, zawartość tłuszczu 0,8%, popiół surowy 1%, włókno surowe 0.1%, wilgotność 85%.